Meubelmakerij Apeldoorn

U zoekt een meubelmaker in de buurt van Apeldoorn? Kloppenberg Meubelen & Interieur maakt persoonlijk interieur op maat. Een uniek meubelstuk dat niet in de winkel te koop is. Handgemaakte meubelen, aangepast aan uw wensen. Wilt u een badkamermeubel, inbouwkast of complete keuken op maat laten maken? Bij ons is het allemaal mogelijk. Vertel ons uw wensen, dan brengen wij uw meubelwens tot leven.

meubelmaker apeldoorn
meubelmakerij apeldoorn

Van interieur op maat tot een uniek meubelstuk

Onze meubelmakers in de regio Apeldoorn kunnen een geheel interieur op maat verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om enkele meubelstukken of delen van het interieur in Apeldoorn te laten maken. Denk hierbij aan:

  • Kasten op maat;
  • salontafels;
  • dressoirs;
  • badkamermeubels;
  • inbouwkasten;
  • keukens.

De werkwijze van onze meubelmakerij bij Apeldoorn

Het maken van een meubelstuk op maat begint altijd bij uw wensen. Alleen dan kan het meubelstuk uniek worden. Wij komen graag met u in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Welke stijl moet het meubelstuk meekrijgen? Welke materialen en kleuren wenst u? Nadat wij al uw wensen in kaart hebben gebracht kunnen wij aan de slag.

Voordelen van meubilair op maat

Wanneer u meubilair wilt kopen, bent u vaak afhankelijk van vaste maten. Het is dan jammer wanneer een mooi meubelstuk niet aan de juiste afmetingen voldoet. Bij onze meubelmakerij nabij Apeldoorn bent u hier niet van afhankelijk. Op maat gemaakt meubilair past altijd in uw ruimte. Daarnaast bepaalt u ook zelf het materiaal, de kleuren en de stijl van het meubelstuk. Zo weet u zeker dat u een uniek meubelstuk in uw bezit heeft. Een meubelstuk dat bij u en uw inrichting past.

Schakel onze meubelmaker nabij Apeldoorn in

Onze meubelmakerij in de regio Apeldoorn inschakelen voor het ontwerpen en realiseren van een meubelstuk? Of nieuwsgierig naar onze handgemaakte meubelen en exclusieve woondecoratie voor uw interieur in Apeldoorn? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. De showroom is geopend op donderdag en vrijdag van 10:30 tot 17:30 uur. Op zaterdag kunt u de showroom bezoeken van 10:30 tot 17:00 uur. Heeft u vragen over het maken van handgemaakte meubelen door onze meubelmaker? Bel dan naar 0570 – 64 11 11 of 06 – 13 44 33 43. Mailen kan naar info@kloppenberg-meubelen.nl.

Neem contact op

Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11