Meubelmakerij Apeldoorn

U zoekt een meubelmakerij in de buurt van Apeldoorn? Kloppenberg Meubelen & Interieur maakt persoonlijk interieur op maat. Een uniek meubelstuk dat niet in de meubelzaak te koop is. Handgemaakte meubelen, aangepast aan uw wensen. Wilt u een badkamermeubel, inbouwkast of complete keuken op maat laten maken? Bij ons is het allemaal mogelijk. Vertel ons uw wensen, dan brengen wij uw meubelwens tot leven.

meubelmaker apeldoorn
meubelmakerij apeldoorn

Van interieur op maat tot een uniek meubelstuk

Onze meubelmakers in de regio Apeldoorn kunnen een geheel interieur op maat verzorgen. Kloppenberg Meubelen staat bekend om exclusief maatwerk. Of u nu op zoek bent naar een keuken op maat, badkamermeubel, of kamer en suite: onze meubelmaker nabij Apeldoorn en omgeving kan het allemaal! Uiteraard is het ook mogelijk om enkele meubelstukken of delen van het interieur in Apeldoorn te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar kasten op maat of een eettafel voor uw woning in Apeldoorn. Daarnaast staan we ook graag voor u klaar met onder andere het maken van de volgende meubels:

  • salontafels;
  • dressoirs;
  • badkamermeubels;
  • inbouwkasten;
  • keukens.

De werkwijze van onze meubelmakerij bij Apeldoorn

Bij het maken van een meubelstuk op maat gaan we niet over één nacht ijs. We werken via een vastomlijnd stramien, waarbij uw wensen te allen tijde centraal blijven staan. Het laten ontwerpen van een meubelstuk in onze meubelmakerij nabij Apeldoorn is natuurlijk een investering, waardoor wij ons verplicht voelen slechts met het allermooiste resultaat genoegen te nemen.

Samen uw wensen bespreken

Nadat u contact met ons heeft gezocht, is het zaak eerst nauwgezet uw wensen in kaart te brengen. U weet immers als enige wat u precies in uw hoofd heeft en hoe uw nieuwe meubelstuk er straks uit moet komen te zien. Zodoende zullen we u uitnodigen om langs te komen in de showroom van onze meubelmakerij nabij Apeldoorn, waar we uitgebreid de tijd nemen om een compleet beeld van uw wensen te krijgen.

Als u dat wilt kunnen we ook bij u thuis langskomen. Dan kunnen we meteen inschatten wat voor soort meubel er het best in uw interieur past in Apeldoorn. Ook wanneer het bijvoorbeeld om een inbouwkast gaat, is het wellicht verstandiger om bij u thuis af te spreken, dan in onze meubelmakerij bij Apeldoorn. Ook zijn wij actief als meubelmaker in Deventer, Zutphen, Epe, Lochem, Gorssel, Eerbeek of Twello.

Meubels op maat: een ontwerp maken

U bent op zoek naar unieke meubels op maat? Dan bent u bij Kloppenberg Meubelen nabij Apeldoorn aan het juiste adres. Op basis van uw input maken wij een ontwerp. In veel gevallen maken we verschillende ontwerpen, zodat u kunt aangeven welke variant het meest bij uw wensen aansluit. Mocht u nog niet geheel tevreden zijn met het eerste ontwerp, dan gaan we aan de slag om de verbeterpunten erin te verwerken. We passen het ontwerp voor uw interieur in onze meubelmakerij bij Apeldoorn net zo vaak aan tot u honderd procent tevreden bent.

Meubels op maat Apeldoorn

Het fabriceren van uw meubelstuk

In de ontwerpfase heeft u alle keuze als het gaat om materialen, afwerking en andere designopties. Wanneer het ontwerp volledig naar uw smaak is, zullen we de benodigde materialen bestellen en aan de slag gaan om uw droommeubel te ontwerpen. Alles voor uw interieur gebeurt volledig in eigen beheer, door onze meubelmakers in de meubelmakerij in de buurt van Apeldoorn. Hier beschikken we over onze eigen werkplaats en spuiterij.

Bij u thuis monteren in of nabij Apeldoorn

Wanneer het meubelstuk af is, komen we het graag bij u thuis monteren. Zo kunt u er meteen gebruik van maken en heeft u ook één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk en het past direct in het interieur in Apeldoorn. Mochten er onverhoopt nog dingen aangepast blijken te moeten worden, dan kunnen we dat op dat moment bovendien meteen vaststellen. We zijn als meubelmaker zeer actief in de regio Apeldoorn, Epe, Heerde, Vaassen, Beekbergen, Emst en hebben al tientallen klanten mogen voorzien van meubels op maat.

Voordelen van meubilair op maat

Wanneer u meubilair wilt kopen, bent u vaak afhankelijk van vaste maten. Het is dan jammer wanneer een mooi meubelstuk niet aan de juiste afmetingen voldoet. Bij onze meubelmakerij nabij Apeldoorn bent u hier niet van afhankelijk. Op maat gemaakt meubilair past altijd in uw ruimte. Maatwerk meubels noemen wij dat! Daarnaast bepaalt u ook zelf het materiaal, de kleuren en de stijl van het meubelstuk. Zo weet u zeker dat u een uniek meubelstuk in uw bezit heeft. Een meubelstuk dat bij u en uw inrichting past.

Kasten op maat

Bent u woonachtig in de regio Apeldoorn en op zoek naar een kast op maat? Bij Kloppenberg Meubelen vindt u kasten die wij op maat kunnen maken, zodat u een unieke kast op maat geleverd krijgt. Of u een kast zoekt voor in de slaapkamer, of voor al uw kleding en schoenen. Of zoekt u juist een kast voor in de woonkamer voor alle mooie spullen. Dan is Kloppenberg Meubelen de specialist in de regio Apeldoorn. Van een inbouwkast in de woonkamer, tot ladekasten en dressoir kasten in de slaapkamer. Het op maat laten maken van een kast is vakkundig werk. Een kast op maat laten maken heeft vaak vele voordelen. Er is te kiezen uit een enorm aanbod aan stijlen en kleuren. Het grootste voordeel van een kast op maat? U kunt zelf bepalen hoeveel ruimte de kast inneemt. Lades op maat, hangstangen en talloze accessoires. Alles is mogelijk! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Kast op maat Apeldoorn

 

Interieurbouw bedrijven en particulier

Wij zijn als interieurbouwer in Apeldoorn in te zetten voor zowel bedrijven als particulier. Onze meubelmakers zijn specialist in het ontwerpen en maken van interieur. De interieurbouw van Kloppenberg meubelen heeft al diverse interieurbouw projecten voor bedrijven en particulier mogen verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting van een kantoor voor bedrijven of een eetkamer voor particulieren in Apeldoorn. Maar vergeet ook niet de ingang van bedrijven met interieur te voorzien. De eerste indruk kan voor potentiële klanten bepalend zijn voor de verdere samenwerking. Onze meubelmakerij kan zorgen voor een gehele interieurbouw voor bedrijven en particulier of u kunt ervoor kiezen om bepaalde interieurbouw elementen te laten maken!

Schakel onze meubelmaker nabij Apeldoorn in

Onze meubelmakerij in de regio Apeldoorn inschakelen voor het ontwerpen en realiseren van een meubelstuk? Of nieuwsgierig naar onze handgemaakte meubelen en exclusieve woondecoratie voor uw interieur in Apeldoorn? Breng dan een bezoekje aan onze meubelzaak nabij Apeldoorn. De showroom is geopend op donderdag en vrijdag van 10:30 tot 17:30 uur. Op zaterdag kunt u de showroom bezoeken van 10:30 tot 17:00 uur. Heeft u vragen over het maken van handgemaakte meubelen door onze meubelmaker? Bel dan naar 0570 – 64 11 11 of 06 – 13 44 33 43. Mailen kan naar info@kloppenberg-meubelen.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.