Meubelmakerij Zutphen

Kloppenberg meubel en interieur is dé meubelmaker in Zutphen! In 1990 begon Ruud Kloppenberg met het maken van meubels en interieur. Ruud vindt het belangrijk dat uw wensen worden omgezet in een mooie stoel of bank. Het interieur moet aansluiten op uw wensen. Kloppenberg Meubel en interieur is een echt familiebedrijf! Na zijn HMC-studie werkt zoon Ruud toe naar een overname van het bedrijf. Jeroen wil proberen nog meer maatwerk te kunnen leveren voor de klant. Op zoek naar kasten op maat in Zutphen? Wij zijn uw meubelmaker in de regio Zutphen (Warnsveld, Hoven, Warken).

meubelmaker zutphen
meubelmakerij zutphen

In kaart brengen van uw wensen

Voor de nieuwe inrichting van uw nieuwe huis ziet u uw droomwoonkamer al helemaal voor u. U wilt geen standaard meubels in uw woonkamer hebben staan. U wilt iets unieks, speciaal op maat gemaakt. Wij, van Kloppenberg meubel en interieur, komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de showroom langskomen (liefst op afspraak). Bij dé meubelmaker van Zutphen en omstreken maken wij niet alleen staand interieur. Kloppenberg Meubel en interieur nabij Zutphen maakt ook badkamermeubels, complete keukens en inbouwkasten op maat. Ook zijn wij actief als meubelmaker in DeventerApeldoorn, Twello en Lochem.

Eigen ontwerp, bouw en montage

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan we uw meubels en interieur ontwerpen op maat. We zullen één of meerdere ontwerpen aan u voorleggen om te kijken of het bij uw wensen aansluit. Kloppenberg Meubel en interieur, de meubelmakerij van Zutphen, gaat vervolgens over tot het bestellen van de benodigde materialen. Wanneer de materialen voor het interieur zijn afgeleverd bij de meubelmaker van Zutphen, zullen we beginnen met de bouw. Ook de afwerking doen wij zelf! Van begin tot eind werken wij in onze meubelmakerij in Zutphen aan interieur van hoogwaardige kwaliteit.

Kasten op maat in Zutphen

Voor een kast op maat in de regio Zutphen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken niet alleen stoelen of banken in onze meubelmakerij dichtbij Zutphen. Bij Kloppenberg Meubelen vindt u kasten die wij op maat kunnen maken, zodat u een unieke kast op maat geleverd krijgt. Of u een kast zoekt voor in de slaapkamer of voor al uw kleding en schoenen. Of zoekt u juist een kast op maat voor in de woonkamer voor alle mooie spullen. Dan is Kloppenberg Meubelen de specialist in de regio Zutphen. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent. Wij creëren een unieke kast op maat voor u!

Kast op maat Zutphen

Meubels op maat

U bent op zoek naar unieke meubels op maat? Kloppenberg Meubelen nabij Zutphen is de meubelmaker die u zoekt. Wij gaan voor een uniek ontwerp, zodat u trots kunt zijn op uw meubelstuk. We passen het ontwerp in onze meubelmakerij net zo vaak aan tot u honderd procent tevreden bent. Daarnaast ontwerpen en maken we ook mediawanden, audiomeubelen, kasten, aankleedmeubels, keukeneilanden en vergadertafels op maat. Dit zijn slechts een paar voorbeelden! Onze meubelmakerij niet ver van Zutphen heeft alles in huis om uw huis te voorzien van verschillende soorten meubels.

Meubels op maat Zutphen

Neem contact op met dé meubelmakerij in Zutphen

Bent u op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Zutphen? Kloppenberg Meubel en interieur is de specialist in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte meubels. Onze meubelmakerij nabij Zutphen heeft ook een showroom! De showroom is op donderdag en vrijdag geopend van 10.30 tot 17.30. ‘s Zaterdags kunt u in onze showroom inspiratie opdoen van 10.30 tot 17.00. Heeft u een vraag over ons handgemaakt interieur? Bel dan naar 0570-641111 of 06-13443343 of mail naar info@kloppenberg-meubelen.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.