Meubelmakerij Twello

Als u op zoek bent naar de beste meubelmaker van Twello en omgeving, dan bent u bij Kloppenberg Meubelen & Interieur aan het juiste adres! Van statige boekenkasten tot robuuste eettafels en van strakke tv-meubels tot dé bank die u altijd al had willen hebben: bij meubelmaker Kloppenberg, in Twello worden uw dromen werkelijkheid. Kom dus gauw eens een keer bij ons langs of bel voor de mogelijkheden! Kloppenberg Meubelen; de meubelmakerij voor de regio Twello (Voorst, Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Voorst, Wilp, Wilp-Achterhoek).

meubelmaker Twello
meubelmakerij Twello

Laat uw favoriete meubelstuk op maat maken

De omgeving van Twello kent natuurlijk meubelzaken genoeg. Van de bekende meubelgiganten tot meer exclusieve meubelzaken. Wilt u echter écht een meubelstuk dat u bij niemand anders thuis zult tegenkomen? Een uniek meubel dat volledig recht doet aan uw eigen persoonlijke smaak? Dan is een meubel op maat laten maken het beste dat u kunt doen. Wij maken al jarenlang alle denkbare meubelstukken, waaronder tafels en kasten, op maat en weten ons daardoor als geen ander te verplaatsen in uw wensen.

Onze werkwijze

Wilt u in onze meubelmakerij in Twello een meubelstuk laten maken? Dan nodigen we u van harte uit eens een afspraak te maken bij ons in de winkel. Zo weet u zeker dat we alle tijd kunnen nemen om uw wensen te bespreken. Wanneer dat beter uitkomt komen we ook graag bij u thuis langs. Dan kunnen we bovendien optimaal met u meedenken over hoe een bepaald meubelstuk in uw interieur zou staan. Op basis van uw wensen maken we een of meerdere ontwerpen. Nadat u heeft besloten hoe uw nieuwe, op maat gemaakte meubelstuk in Twello eruit moet komen te zien, gaan we aan de slag. Wanneer het meubelstuk af is komen we het persoonlijk bij u thuis plaatsen of monteren!

Meubelmaker Meubels op Maat Twello

Dé meubelzaak van Twello en omgeving

Wie de doorsnee Twellonaar vraagt naar een meubelmaker in of vlakbij het dorp, zal al gauw verwijzen naar Kloppenberg Meubelen. Niet zo vreemd, want we bestaan al sinds 1992! We mogen dan ook gerust stellen dat we als ambachtelijk meubelmaker in Twello een begrip zijn geworden in de omgeving. Niet alleen doordat we nu eenmaal al zolang bestaan, maar bovenal door de vele honderden, zo niet duizenden klanten die we in al die jaren blij hebben mogen maken. Naast dat we in Twello bekend zijn, kennen andere plaatsen ons ook! Zo zijn wij ook actief als meubelmakerij in Apeldoorn, Zutphen, Epe en Lochem

Onze meubelmakerij in Twello wordt gerund door oprichter en meubelmaker Ruud Kloppenberg en zijn zoon Jeroen. Laatstgenoemde zal in de toekomst het familiebedrijf overnemen. Daarmee zal de klantgerichte visie en vakkundige werkwijze nooit verloren gaan!

Meubel laten maken in Twello? Maak gauw een afspraak!

Zoals gezegd nemen we graag de tijd om uw wensen tot in de puntjes te bespreken. Maakt u bij interesse in een op maat gemaakt meubelstuk daarom contact met ons op door te bellen naar 0570 64 11 11 of stuur een e-mail naar info@kloppenberg-meubelen.nl. Onze meubelmakers kijken er alvast naar uit voor u aan de slag te mogen gaan!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.