Interieur op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos maar het gaat erom dat ons product bijdraagt aan uw persoonlijk interieur!

Zoek niet verder. Wij realiseren uw specifieke wensen!

U heeft specifieke wensen voor uw interieur en het totaalplaatje al helemaal in uw hoofd zitten. U heeft bijvoorbeeld enkele tientallen winkels afgestruind maar nog steeds geen interieur of meubel kunnen vinden wat compleet naar wens is. Want die mooie, stoere en robuuste eettafel mist net de mooiste strakke afwerking in de juiste kleur. Maar misschien wist u het vanaf het eerste moment al: mijn inrichting of meubel moet uniek zijn.

Dit is waar wij de beste in zijn. Samen met u maken wij meubelen en interieur op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Van een kamer-en-suite wand met ingebouwde boekenkast tot een keuken met bijpassend kookeiland of servieskast. Alles is bespreekbaar.

Voor zowel interieur in huis als op kantoor.

Maar wij kijken graag verder dan alleen de inrichting van uw huis. Want maatwerk is niet alleen voor een uniek interieur in uw huis, maar ook voor uw kantoorinrichting.

Voor uw specifieke wensen komen we graag langs.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden, want deze zijn eindeloos. Graag komen we langs zodat we een interieur of meubel kunnen creëren geheel naar wens en smaak. We zijn als meubelmaker onder andere actief in Eerbeek, Apeldoorn, Zutphen, Twello, Epe, Gorssel en Lochem!

Onze werkwijze

Wij brengen uw wensen in kaart

Om een interieur op maat te kunnen maken is het vanzelfsprekend belangrijk dat wij uw wensen inventariseren en een beeld krijgen van uw persoonlijke smaak. Deze wensen en persoonlijke smaak vormen hèt uitgangspunt om voor u dat ene unieke meubelstuk te maken.

Dit kunnen wij in onze showroom bespreken (liefst op afspraak), maar wij komen ook graag bij u thuis om de mogelijkheden en materiaal- en kleurkeuze te bespreken. Niet alleen op zichzelf staande meubelen zijn mogelijk, maar ook inbouwkasten, badkamermeubels en complete keukens.

Wij ontwerpen uw interieur

Wij gaan graag samen met u aan de slag om uw interieur te ontwerpen dat bij u past. Nadat wij door middel van een gesprek uw persoonlijke wensen geïnventariseerd hebben zullen wij vervolgens met één of meerdere ontwerpen komen om te kijken of het plaatje daadwerkelijk overeenkomt met hetgeen wat u voor ogen heeft.

Wij bouwen zelf uw interieur

Nadat u tevreden bent met het ontwerp en de bijbehorende offerte, zullen wij overgaan tot het bestellen van alle materialen en uw bestelling opnemen in onze planning. Vervolgens zullen wij met al onze passie en toewijding werken aan een kwalitatief mooi product. Ook de afwerking doen wij zelf, waarbij ook de mogelijkheden eindeloos zijn. Kiest u een pure uitstraling met olie, of heeft u het liever gelakt of geeft u de voorkeur aan een design uitstraling door hoogglans spuitwerk. Dit alles doen wij in onze eigen werkplaats en spuiterij!

Montage bij u thuis

Uiteindelijk monteren wij het interieur zelf bij u thuis. Dat is wel zo makkelijk voor u. En een ander voordeel: u heeft te maken met maar één aanspreekpunt. U ontvangt maatwerk dat een toevoeging zal zijn op uw interieur.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om eens binnen te lopen in onze winkel/showroom in Deventer of te bellen voor een afspraak bij u thuis.