Meubelmaker Eerbeek

Interieur afgestemd op uw persoonlijke smaak.

De mooiste meubels kunt u laten maken door onze meubelmaker nabij Eerbeek! Kloppenberg Meubelen maakt uw meubels volledig op maat. We kijken graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden die er zijn voor uw woning. U brengt uw wensen in kaart en onze meubelmaker nabij Eerbeek zorgt voor de realisatie! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Unieke meubelstukken

De meubels die u door onze meubelmaker nabij Eerbeek laat maken zijn volledig op maat. Hiermee kunnen we u verzekeren van een uniek meubelstuk voor in uw woning! U zult misschien al een beeld hebben van het ontwerp dat u graag zou willen voor uw meubels. Onze meubelmaker nabij Eerbeek kan daarom niet wachten om het ontwerp werkelijkheid te laten worden en u te voorzien van een prachtig interieur!

 

Kennis en kunde

Het meubelstuk dat voor u voor ogen heeft moet natuurlijk perfect tot uiting komen. En daar zorgt onze meubelmaker nabij Lochem voor! Door onze jarenlange ervaring in het maken van verschillende meubels op maat, bent u verzekerd van een flinke dosis kennis en kunde. Onze meubelmaker nabij Lochem staat daarom niet alleen voor u klaar om uw meubelstuk op maat te maken, we denken ook graag met u mee en geven u het beste advies! Ook zijn we als meubelmakerij actief in Apeldoorn, Twello, Epe en Zutphen.

Een meubelstuk op maat

Onze meubelmakerij nabij Lochem maakt alle meubels volledig op maat. Om tot dit prachtige meubelstuk te komen nodigen we u allereerst graag uit in onze meubelzaak nabij Lochem. Wij bespreken dan graag met u uw wensen en mogelijkheden. Wilt u liever dat onze meubelmaker bij u in Lochem langskomt? Ook dat kan geregeld worden! Op basis van uw wensen zullen er meerdere ontwerpen worden gemaakt die we u vervolgens voorleggen. U kunt vervolgens bepalen welk ontwerp u het meeste aanspreekt zodat onze meubelmaker nabij Lochem precies weet wat u graag zou willen. Nadat het meubelstuk volledig op maat gemaakt is, brengen wij het meubelstuk persoonlijk bij u thuis!

Meubels op maat? Onze meubelmaker nabij Lochem staat voor u klaar!

Onze meubelmaker nabij Lochem maakt uw gewenste meubelstuk op maat. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een prachtig meubelstuk. We komen daarom graag met u in contact op uw wensen te bespreken en uw meubelstuk tot werkelijkheid te maken! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 0570 64 11 11 of stuur een e-mail naar info@kloppenberg-meubelen.nl. Laat uw meubels op maat maken door onze meubelmaker nabij Lochem!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om eens binnen te lopen in onze winkel/showroom in Deventer of te bellen voor een afspraak bij u thuis.

Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.