Meubelmakerij Gorssel

Laat uw meubels volledig op maat maken door onze meubelmakerij nabij Gorssel! Kloppenberg Meubelen heeft al vele meubels voor tevreden klanten mogen realiseren en daarom staan we ook voor u klaar. Laat onder andere eettafels, kasten of stoelen ontwerpen die wij in uw stijl op maat maken. We komen dan ook graag met u in contact om uw wensen en mogelijkheden te bespreken!

Meubelmakerij-Gorssel-eettafel
Meubelmakerij-Gorssel-eettafel-keuken

De realisatie van uw meubels

Voordat we als meubelmakerij in Gorssel aan de slag kunnen met uw meubels, willen we eerst graag met u afstemmen wat uw wensen zijn. We plannen hiervoor een afspraak in, waarbij we graag erachter komen wat u wilt en wat wij u natuurlijk kunnen bieden. Na het bepalen van de wensen en mogelijkheden gaat onze meubelmakerij nabij Gorssel aan de slag met het ontwerpen van de meubels. Deze worden namelijk op maat gemaakt, waardoor ieder ontwerp uniek is. Wanneer het ontwerp voor uw meubels definitief af is, gaat onze meubelmakerij nabij Gorssel aan de slag met de realisatie van de meubels.

Meubels voor uw huis en kantoor

Onze meubelmakerij is niet alleen gespecialiseerd in het maken van meubels voor thuis. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor het ontwerpen van meubels voor het kantoor. Alles is bij onze meubelmakerij nabij Gorssel maatwerk, waardoor u ook voor de inrichting van het kantoor bij ons terecht kan. Daarbij ontwerpen we voor u ook graag een plek thuis om te werken. Onze meubelmaker in Gorssel staat voor u klaar om een ideale thuiswerkplek te ontwerpen die past in het interieur.

Monteren aan huis

Wanneer de meubels klaar staan in onze meubelmakerij nabij Gorssel, zorgen we er ook voor dat deze aan huis worden gemonteerd. Zo heeft u van begin tot eind geen werk aan de plaatsing van de meubels en kunt u optimaal profiteren van het eindresultaat!

Laat uw meubels maken door onze meubelmakerij nabij Gorssel!

Wilt u meubels die uniek zijn en perfect passen in uw woning of kantoor? Onze meubelmakerij nabij Gorssel staat klaar om u van prachtige meubels op maat te voorzien. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar 0570-641111 of 06-13443343 of mail naar info@kloppenberg-meubelen.nl. Laat uw meubels maken door onze meubelmakerij nabij Gorssel!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.