Meubelmakerij

Interieur afgestemd op uw persoonlijke smaak.
Wilt u meubels op maat laten maken door een meubelmakerij? Kloppenberg gaat dan graag voor u aan de slag. Bij ons kunt u terecht voor zowel een specifiek meubelstuk als compleet interieur. Wij begrijpen heel goed dat een meubel in een standaardmaat niet altijd goed tot zijn recht komt. Als meubelmakerij maken wij meubels op maat die aansluiten op uw wensen én interieur. Weet u al welk meubel u door Kloppenberg wilt laten maken?

Van meubel tot compleet interieur

Wij hebben al meerdere meubelen op maat gemaakt voor onze klanten. Ook komt het voor dat wij complete interieurs in onze meubelmakerij maken. Hierbij kunt u denken aan het interieur voor een badkamer, keuken of woonkamer. Met een compleet interieur van Kloppenberg weet u zeker dat de meubelen naadloos op elkaar aansluiten.

 

Uw persoonlijke smaak en wensen

Heeft u specifieke wensen op het gebied van meubels? Breng ons dan op de hoogte van deze wensen. Wij zijn een meubelmakerij die graag een uitdaging aangaan. Bij het maken van nieuwe meubels vinden wij uw persoonlijke smaak en wensen erg belangrijk. Voor het in kaart brengen van uw wensen komen wij graag bij u langs. Op deze manier kunnen wij de mogelijkheden voor uw nieuwe meubels bespreken. Daarnaast is het voor onze specialisten ook mogelijk om uw nieuwe inzichten te geven.

Breng een bezoek aan onze showroom

Benieuwd wat onze meubelmakerij voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten of kom langs in onze showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Nieuwstraat 79 in Deventer. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan onder andere handgemaakte meubels. Naast meubelen verkopen wij ook exclusieve woonaccessoires. Al met al, de kans is groot dat u bij een bezoek allerlei ideeën opdoet voor uw eigen interieur!

U kunt onze showroom bezoeken op donderdag en vrijdag van 10.30 tot 17.30 uur. Ook zijn wij op zaterdag geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Maak een afspraak met onze meubelmakerij als u onze showroom op een ander tijdstip wilt bezoeken.

Meubelmakerij Kloppenberg: Unieke meubels op maat

Wilt u graag nieuwe meubels laten maken door onze meubelmakerij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben al diverse meubels en interieurs op maat gemaakt voor klanten uit de omgeving van Deventer. In Apeldoorn en Zutphen bijvoorbeeld. U kunt ons bereiken via 0570 – 64 11 11 of via 06 – 13 44 33 43. Ook kunt u een mail sturen naar info@kloppenberg-meubelen.nlof ons contactformulier invullen. Als meubelmakerij gaan wij graag voor u aan de slag met het maken van een uniek meubelstuk!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om eens binnen te lopen in onze winkel/showroom in Deventer of te bellen voor een afspraak bij u thuis.

Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.