Over ons

Interieur afgestemd op uw smaak.

 

Even terug…

In 1990 begon Ruud als zelfstandig meubelmaker en interieurbouwer. Sinds die tijd heeft hij velen blij gemaakt met het op maat maken van meubelen en interieur op maat. Via zijn eigen en persoonlijke aanpak inventariseert hij uw wensen om vervolgens zijn eigen kennis en ideeën te delen. Het doel van Ruud is simpel: samen tot een mooi resultaat te komen. Een uniek meubel of interieur op maat creëren dat vaktechnisch goed in elkaar zit en volledig op uw wensen is afgestemd.

De showroom is al vanaf 1992 gevestigd aan de Nieuwstraat 79 te Deventer. In de showroom zijn reeds gemaakte meubels te vinden. U krijgt hierdoor een impressie van de producten die Kloppenberg Meubelen voor u kan maken.

De volgende generatie…

Jeroen, de zoon van Ruud, heeft zich vanaf juli 2017 volledig gericht op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Alhoewel hij afgestudeerd is als werkvoorbereider tijdens zijn HMC-studie kijkt hij uit naar een toekomstige overname van het bedrijf. Sinds 2017 runnen vader en zoon dus samen het bedrijf. Jeroen heeft een duidelijke eigen visie waarbij maatwerk een nog prominentere plek zal krijgen binnen Kloppenberg Meubelen.

Maatwerk meubelen
Maatwerk tafel

Onder andere actief in

Onze meubelmakerij staat voor uw interieur graag voor u klaar in onder andere Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Twello, Eerbeek, Epe, Lochem en Gorssel.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.