Meubelmaker

Interieur afgestemd op uw persoonlijke smaak.
Laat uw meubels op maat maken door onze meubelmaker! Kloppenberg meubelen staat graag voor u klaar om uw meubels volledig op maat te maken. U kunt bij ons terecht voor losse meubels in ruimtes of u kunt door ons het complete interieur laten maken. Onze meubelmaker is er voor u wanneer u uw meubels precies aan moeten sluiten op uw wensen en afmetingen. Welke meubels zou u graag door ons willen laten maken?

Een nieuw interieur

Onze meubelmaker heeft al diverse projecten met succes weten op te leveren. U kunt bij ons losse meubelstukken op maat laten maken, maar we kunnen u ook van een compleet nieuw interieur voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een compleet nieuwe woonkamer met een prachtige salontafel en kast volledig op maat gemaakt door onze meubelmaker.
 

Uw wensen tot uiting

U zult misschien al een aantal wensen hebben die u graag door onze meubelmaker tot uiting wil laten komen. Kloppengberg meubelen gaat namelijk geen uitdaging uit de weg, waardoor we ook uw wensen graag werkelijkheid willen laten worden. Bij ons staat uw persoonlijke smaak en wensen hoog in het vaandel. Daarom komen we graag met u in gesprek om dit bespreken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Benieuwd wat onze meubelmaker voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten of kom langs in onze showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Nieuwstraat 79 in Deventer. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan onder andere handgemaakte meubels. Naast meubelen verkopen wij ook exclusieve woonaccessoires. Al met al, de kans is groot dat u bij een bezoek allerlei ideeën opdoet voor uw eigen interieur!

U kunt onze showroom bezoeken op donderdag en vrijdag van 10.30 tot 17.30 uur. Ook zijn wij op zaterdag geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Maak een afspraak met onze meubelmaker als u onze showroom op een ander tijdstip wilt bezoeken.

Meubelmaker Kloppenberg: Unieke meubels op maat

Wilt u graag nieuwe meubels laten maken door onze meubelmaker? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben al diverse meubels en interieurs op maat gemaakt voor klanten uit de omgeving van Deventer. In Apeldoorn en Zutphen bijvoorbeeld. U kunt ons bereiken via 0570 – 64 11 11 of via 06 – 13 44 33 43. Ook kunt u een mail sturen naar info@kloppenberg-meubelen.nlof ons contactformulier invullen. Als meubelmaker gaan wij graag voor u aan de slag met het maken van een uniek meubelstuk!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om eens binnen te lopen in onze winkel/showroom in Deventer of te bellen voor een afspraak bij u thuis.

Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.