Interieurbouw Apeldoorn

Uw interieur op maat laten maken door onze interieurbouw nabij Apeldoorn? Kloppenberg Meubelen & Interieur maakt uw wensen waar! Wij staan graag voor uw klaar om onder andere uw keuken, tafel of kast op maat te maken. Bij ons worden alle meubels handgemaakt en kunt u terecht voor een volledig interieur. Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Interieurbouw Apeldoorn 1
Interieur Apeldoorn

Diverse meubelstukken voor u op maat

Kloppenberg meubelen & interieur is gespecialiseerd in het volledig op maat maken van meubels. Die keuken die u altijd al voor ogen heeft gehad? Onze interieurbouw nabij Apeldoorn maakt het voor u waar! Van een kast op maat tot aan het volledige interieur, wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden in uw woning in Apeldoorn. Bekijk gerust ook eens de projecten die wij al hebben mogen verwezenlijken!

Unieke interieur ontwerpen

Onze interieurbouw in Apeldoorn maakt ieder interieur een uniek ontwerp. Wij werken met passie aan het verwezenlijken van uw droom meubels en dat doen we in onze eigen werkplaats. Wij komen samen tot de mooiste ideeën en verwerken dit graag in ons advies naar uw interieur in Apeldoorn. We komen dan ook graag met u in contact om uw wensen te bespreken zodat onze interieurbouw in Apeldoorn precies weet hoe we u blij kunnen maken.

Van ontwerp tot montage

Bij het in kaart brengen van uw wensen gaat onze interieurbouw in Apeldoorn aan de slag met het maken van het ontwerp. Nadat het ontwerp staat, horen wij graag van u of dit het interieur wat u voor uw woning in Apeldoorn voor ogen had. Is dit volledig naar wens? Dan steken wij onze handen uit de mouwen en beginnen we met de bouw van uw interieur. Nadat de interieurbouw in Apeldoorn al uw meubels op maat heeft gemaakt, staan wij ook graag voor u klaar om het interieur te monteren.

Laat uw meubels op maat maken door interieurbouw nabij Apeldoorn!

Wilt u op meubels volledig op maat laten maken? Onze interieurbouw is uw specialist in het ontwerpen, bouwen en monteren van een uniek interieur. Kom ook gerust langs in ons showroom! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0570-641111 of 06-13443343 of mail naar info@kloppenberg-meubelen.nl. Laat uw meubels volledig op maat maken door onze interieurbouw nabij Apeldoorn!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Kloppenberg Meubelen

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen of ons te bellen:

0570 – 64 11 11

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.